Δε χασμουριόταν αυτή τη φορά: Η πρωτοφανής αντίδραση της Μαρίνας Σάττι στην συνέντευξη Τύπου του Nemo

Δε χασμουριόταν αυτή τη φορά: Η πρωτοφανής αντίδραση της Μαρίνας Σάττι στην συνέντευξη Τύπου του Nemo

Γέμισε ενέργεια για να μην την ξαναπατήσει.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαρίνα Σάττι μπορεί να μην κέρδισε τη Eurovision, κατακτώντας τελικά την 11η θέση με το Ζάρι, απόκτησε όμως πολλές εμπειρίες, δήλωσε ότι πέρασε φοβερά όλες τις ημέρες και έγινε πολύ φίλη με τον Ελβετό νικητή του μουσικού διαγωνισμού, το περίφημο Nemo που έσπασε τον κώδικα και κέρδισε αφού μετά τη βαθμολογία των επιτροπών ήταν πολύ μπροστά για να καλυφθεί η διαφορά του από τον Κροάτη, Baby Lasagna, ο οποίος βρήκε πρώτος στη βαθμολογία του κοινού αλλά δεύτερος συνολικά.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα στην οποία ασθένησε με φαρυγγίτιδα και έκανε υψηλό πυρετό κατά τη διάρκεια των προβών και του β’ ημιτελικού. Όμως κάποια βίντεο που την έδειχναν να χασμουριέται, να ρίχνει το πάνω μέρος του σώματός της πάνω στο τραπέζι και σχεδόν να κοιμάται, κατά τη διάρκεια της press conference μετά τον β’ ημιτελικό, είναι αυτά που συζητήθηκαν περισσότερο ακόμα και από την παρουσία της πάνω στη σκηνή.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X