ΑΕΚ Betsson: Επίσκεψη στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων από το Πανεπιστήμιο High Point (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ Betsson: Επίσκεψη στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων από το Πανεπιστήμιο High Point (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το γήπεδο της ΑΕΚ Betsson στα Άνω Λιόσια επισκέφθηκε ανιπρωσοπεία από το Πανεπιστήμιο High Point της North Carolina

Μια πολύωρη επίσκεψη στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ Betsson στα Άνω Λιόσια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου High Point της North Carolina.

Οι ίδιοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Οlympic Hal των Λιοσίων ενώ έπειτα είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προπόνηση των παικτών της «Βασίλισσας», αλλά και να δουν σε μια ειδική προβολή την ταινία «1968» στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Διαβάστε την ανάρτηση της ΚΑΕ στα social media:
«Πολύωρη επίσκεψη στο Οlympic Hall των Άνω Λιοσίων, πραγματοποίησε σήμερα (Πέμπτη, 09/05) αντιπροσωπεία φοιτητών και καθηγητών του Πανεπιστημίου High Point της North Carolina, η οποία φωτογραφήθηκε με φόντο την προπόνηση των παικτών της «Βασίλισσας». Προηγήθηκε ξενάγηση στους χώρους και σεμινάριο προεξαρχόντων των τομεαρχών της ΑΕΚ BETSSON BC, με αντικείμενο το Sports Marketing, την επικοινωνία & τα social media, το match operations, το Scouting και τη διοργάνωση αθλητικών event. Οι Αμερικανοί επισκέπτες μας παρακολούθησαν σε ειδική προβολή και την ταινία-έπος «1968», στο εστιατόριο «1968» των εγκαταστάσεων.»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X