Ουίλιαμς στο enwsi.gr: «Κάθε μέρα όλο και καλύτεροι» (VIDEO)

Ουίλιαμς στο enwsi.gr: «Κάθε μέρα όλο και καλύτεροι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ξεκίνημα της φετινής προσπάθειας είναι το καλύτερο δυνατό. Η ΑΕΚ πηγαίνει από νίκη σε νίκη, όμως το πιο σημαντικό όλων είναι πως παίζει μπάσκετ θελκτικό και φτάνει με πειστικό τρόπο στο θετικό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, η Βασίλισσα βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Basket League.

Κόντρα στην Κύμη, στην τελευταία «μάχη» πριν από το παιχνίδι με την Σαρλερουά η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής, με τον Τζαουάντ Ουίλιαμς να είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας, καθώς έκανε αθόρυβη δουλειά εντός παρκέ. Μιλώντας στο enwsi.gr μάλιστα, ο 33χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το παιχνίδι η ομάδα του, ενώ εξήγησε τον μεγαλύτερο στόχο του συνόλου, που είναι η καθημερινή βελτίωση!

Η κουβέντα ξεκίνησε από την επικράτηση κόντρα στην Κύμη, η οποία δεν ήταν τόσο εύκολη, κατά την κρίση του. «Ποτέ δεν είναι εύκολες οι νίκες. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας από τα πρώτα λεπτά και δημιουργήσαμε μεγάλη διαφορά. Καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμά μας στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε μαι νίκη πάνω στην οποία θα πρέπει να χτίσουμε πράγματα για τη συνέχεια. Είναι μια καλή νίκη για εμάς».

Παρά το γεγονός πως επιθετικά η ΑΕΚ πετούσε… φωτιές, ο Αμερικανός στάθηκε στην άμυνα, η οποία αποτέλεσε τον οδηγό της ομάδας«Φυσικά και ήταν οδηγός μας«, αποκρίθηκε για να συνεχίσει «Πάντα, σε κάθε παιχνίδι η άμυνα είναι το όπλο μας, γιατί δεν επιτρέπουμε στον αντίπαλο να σουτάρει με καλές προϋποθέσεις και αυτό μας βοηθάει να ελέγχουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Η εμφάνιση αυτή, από τα πρώτα λεπτά ήταν άκρως ενθαρρυντική για τη συνέχεια και όπως τονίζει και ο έμπειρος φόργουορντ είναι ο… πιλότος της σεζόν! «Ελπίζω πως θα είναι. Ο στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάνε τα παιχνίδια. Εάν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό το πράγμα, όλα θα είναι καλά».

Για μία ακόμα φορά, σε εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ στήθηκε… πάρτι, κάτι το οποίο παρατήρησε και ο έμπειρος φόργουορντ.«Ήταν πραγματικά εντυπωσιακή η στήριξή τους. Τους ευχαριστούμε για όλη τη στήριξή τους, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια  Αρχίζουμε να συνηθίζουμε πως όπου κι αν πάμε σε όλα τα γήπεδα θα έχουμε κόσμο στο πλευρό μας και αυτό είναι πολύ καλό».

Κλείνοντας, εξήγησε και τη σημασία του αήττητου στις υποχρεώσεις της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν. «Σημαίνει πολλά. Πρόκειται για μια δύσκολη λίγκα. Όλοι μπορούν να παίξουν και να ανταποκριθούν και κάθε ομάδα δουλεύει με σκοπό να κερδίσει τους κορυφαίους. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με σκοπό να παίρνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κάθε φορά».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X