Απίστευτο: Επιβραβεύουν τον Λαμπρόπουλο!

Ο Λαμπρόπουλος ορίστηκε με τον Πανιώνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη το γνωστό σύστημα της ΚΕΔ, που όχι μόνο δεν παρέπεμψε τον Μάριο Λαμπρόπουλο για την διαιτησία του στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, αλλά τον αντάμειψε κιόλας με ένα νέο ορισμό.

Ο διαιτητής από την Ηλεία που άφησε με φρικτά παράπονα την ομάδα της Νέας Σμύρνης, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό σε μία ακόμα επίδειξη δύναμης από την ΚΕΔ!

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τον παρατηρητή Κουρκούνα, που τον βαθμολόγησε με άριστα (!) στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ο οποίος με την σειρά του ορίστηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή!

Αυτή η αγωνιστική θα είναι και η τελευταία που οι ορισμοί διαιτητών θα γίνει από το υπάρχον σύστημα, αφού από την επόμενη εβδομάδα (όπου υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) τους ορισμούς θα κάνει ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Γιώργος Μπίκας, κάτι που σημαίνει ότι φαβορί για το ντέρμπι είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, τον οποίο η FIFA εμπιστεύεται απόλυτα και θεωρεί τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X