Με πολλές αλλαγές στην πρεμιέρα του Κυπέλλου η ΑΕΚ

Με πολλές αλλαγές στην πρεμιέρα του Κυπέλλου η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τρίτη (25/10) η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη της υπεράσπισης του Κυπέλλου υποδεχόμενη στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων την Κέρκυρα. Ως είθισται σε αυτά τα παιχνίδια δίνονται ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Έτσι, ο Ζοσέ Μοράις συμπεριέλαβε στην αποστολή πολλά νέα πρόσωπα αφήνοντας παράλληλα εκτός παίκτες που έχουν τραβήξει έως τώρα το… κουπί, όπως οι Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Μπακασέτας, Αλμέιδα και Ντίντακ. Εκτός βρίσκεται επίσης ο τιμωρημένος Πατίτο που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, όπως και οι τραυματίες Βάργκας, Λέσκοτ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Παπαδόπουλος, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Μανωλάς, Κολοβέτσιος,  Τζανετόπουλος, Ντίας, Σιμόες, Πλατέλλας, Ζόριτς, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τσέλιος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ και Αραβίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X