«Εκανα μία μεταγραφή, τον Μπλάνκο»

Η ΑΕΚ ήταν η «Ιθάκη» του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις μεταγραφές που έκανε στην ΑΕΚ μίλησε ο Ντέμης στην εκπομπή του. Μάλιστα, τόνισε ότι αυτός πρότεινε τον Ισμαέλ Μπλάνκο, ενώ είχε πάει να δει τον Παπασταθόπουλο και είχε… τσεκάρει τον Σκόκο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Σέρα Φερέρ ήθελε έναν επιθετικό το 2007 στην ΑΕΚ. Μου είχε πει για τον Νιανγκ, αλλά ήταν ακριβός. Είχε ακριβά γούστα. Ειχα δει τον Μπλάνκο εγώ στην Β’ Αργεντινής. Με δύο επαφές έβαζε γκολ. Του είχα πει ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε ακριβά. Του δίναμε DVD να τον δει συνέχεια. Είπε οκ και τελικά τον πήραμε. Είχα πάει στην Αυστρία με τον Ιβιτς και είδαμε τον Σωκράτη σε φιλικό της Νέων και μετά τον πήραμε, ενώ είχα δει τον Σκόκο σε βίντεο και ειδικά συνδρομητικά site και τους είχα πει ότι είναι πολύ καλός αλλά είχε πάρει μεταγραφή. Μία ημέρα μου είπε ο Μάρκος ότι φεύγει ο Σκόκο από το Μεξικό και του είπα ο Ιγκνάσιο; Μου είπε ναι. Τον πήραμε αμέσως.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X