Δεν στεκόταν ο Τιμούρ

«Είμαστε ικανοποιημένοι, ήταν καλή προπόνηση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν φανερό από τις σαρωτικές αντιδράσεις που ακολούθησαν την εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η θέση του Κετσπάγια στην Ενωση ήταν επισφαλής και υπήρχαν πολλοί που είχαν απολέσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και τη δουλειά του. Κάτι που δεν άλλαξε, ούτε η νίκη στη Λάρισα. Με συντριπτικά ποσοστά, η ψήφος σας μέσω της «Ενωσιτικης κάλπης» έδειξε πως ο Τιμούρ δεν στεκόταν στον πάγκο της ΑΕΚ ούτε λεπτό.

Το 45% εκτιμούσε πως ο Κετσπάγια δεν μπορούσε να συνεχίσει, καθώς το γυαλί είχε ραγίσει και δεν μπορούσε να προχωρήσει η ομάδα υπό αυτές τις συνθήκες. Σε αυτό συνηγόρησε ουσιαστικά ένα 34% ακόμα, που πίστευε πως μπορεί η ΑΕΚ να νίκησε στη Λάρισα, αλλά η εικόνα ήταν και πάλι κατώτερη των προσδοκιών.

Αντίθετα, μόλις 12% συγκέντρωσε η επιλογή, πως από τη στιγμή που ο Κετσπάγια έμεινε στη θέση του μετά το ντέρμπι, δεν σύντρεχε πλέον λόγος αλλαγής, ενώ το 9% εκτιμούσε πως η αντίδραση και το πάθος που έδειξαν οι «κιτρινόμαυροι» στη Λάρισα, ήταν έργο του Τιμούρ και θα έπρεπε να τον κρατήσει στον πάγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X