Η απόψη του ειδικού για Σιμόες και Ούγκο

Η απόψη του ειδικού για Σιμόες και Ούγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάκης Νικολάου μίλησε στον Σπορφμ για τα προβλήματα τραυματισμών των δύο Πορτογάλων της Ένωσης, Αντρέ Σιμόες και Ούγκο Αλμέιδα, και δίνει τη δίκη του απάντηση για τη μη χρησιμοποίηση του πρώτου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Ιατρικά θα μπορούσε να παίξει στο ντέρμπι, αλλά όχι στο σημείο που θα ήταν τελείως ελεύθερος από ενοχλήσεις. Η τενοντίτιδα είναι ένας περίεργος τραυματισμός. Σε αυτό το πρόβλημα ο βασικότερος παράγοντας θεραπείας είναι η ανάπαυση, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχουν αυτά τα παιδιά δεν γίνεται. Εδώ είμαστε μια στο καρφί και μια στο πέταλο, δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Τι θα κάνεις, θα πας να τον χειρουργήσεις; Και μάλιστα από τη στιγμή που υπάρχει ποσοστό αποτυχίας 20-30%; Αυτές οι τενοντίτιδες θεραπεύονται με συντηρητικό πρόγραμμα. Η μη χρησιμοποίησή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι απόφαση του προπονητή. Γνώμη μου είναι πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο 100% στο ντέρμπι και ορθώς δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια».

Όσο για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Ούγκο στη μέση δήλωσε:

«Μπήκε πολύ απότομα σαν μεταγραφή στις δραστηριότητες της ομάδας, προσπάθησε να ξεπεράσει τα προβλήματα απραξίας του και αυτό επιβάρυνε τη σπονδυλική του στήλη. Νομίζω πως το συγκεκριμένο πρόβλημα τείνει να εξαλειφθεί τελείως».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X