Η δοκιμή του Ζντοβτς για τον προημιτελικό

Η δοκιμή του Ζντοβτς για τον προημιτελικό
Photo Credits: INTIME

Το φιλικό κόντρα στον Αμύντα, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, δεν ήταν και το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα για την ΑΕΚ της νέας σεζόν. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, άλλωστε, ήταν φανερή δια γυμνού οφθαλμού και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Αυτό που έχει τη σημασία του, όμως, είναι πως ο Γιούρι Ζντοβτς χρησιμοποίησε το φιλικό αυτό, έχοντας στο μυαλό του τον προημιτελικό Κυπέλλου.

Η πρώτη επίσημη «μάχη» της σεζόν είναι προ των πυλών και ο Σλοβένος θέλησε να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει προημιτελικού. Ένα εξ αυτών ήταν και η βασική πεντάδα του φιλικού, στην οποία βρέθηκαν οι Ούκιτς, Ντίξον, Μιλοσεβιτς, Ουίλιαμς και Όουενς. Με το… καλημέρα, λοιπόν, έδειξε τη διάθεσή του ο Σλοβένος για να χρησιμοποιήσει ψηλό σχήμα στον προημιτελικό, με τον «Μίνια» στη θέση «3», στην οποία έχει δείξει πως μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά. Παράλληλα, χρησιμοποιεί 2 χειριστές στις θέσεις των γκαρντ (Ούκιτς, Ντίξον), με τον Αμερικανό να έχει περισσότερες αρμοδιότητες όσον αφορά την εκτέλεση.

Βεβαίως δεν μπορούν να ειπωθούν περισσότερα, από τη στιγμή που η ομάδα έχει τέσσερις μέρες μπροστά της για να δουλέψει όσο πιο ποιοτικά γίνεται, με σκοπό να είναι πανέτοιμη για την πρώτη επίσημη υποχρέωσή της για τη σεζόν 2016-17. Τα πρώτα… δείγματα, πάντως, έκαναν την εμφάνισή τους και «μιλούν» από μόνα τους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X