Τούτσης: "Στόχος μας η νίκη"

Τούτσης: "Στόχος μας η νίκη"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κορυφαίο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής θα διεξαχθεί αύριο στο κλειστό του Καματερού, όπου η ανεβασμένη ΑΕΚ μετά το «διπλό» στο Άργος θα υποδεχθεί τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ. Κώστας Τσιλιμπάρης, Αλέξης Αλβανός, Αντώνης Αργυράκης, Τάσος Παπαδιονυσίου και Τάσος Τσακνής θα τεθούν αντιμέτωποι με την παλιά τους ομάδα, αφού πλέον βρίσκονται στην ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Για την ομάδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα απουσιάσουν οι Κωστακίδης (βαρύ διάστρεμμα) και Λεωνίδας.

Αντίθετα για την ΑΕΚ επανήλθε στις προπονήσεις ο Διονύσης Γεωργιάδης.

Ο προπονητής του «δικεφάλου» Κώστας Τούτσης είπε: «Το ματς με τον Διομήδη ανήκει στο παρελθόν δεν μπορεί να μας δώσει τίποτα από εδώ και πέρα. Σίγουρα πήραμε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Από κει και πέρα το αυριανό ματς είναι διαφορετικό. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Εμείς έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για το ματς και ελπίζω να βγάλουμε στο γήπεδο, αυτά που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Στόχος είναι η νίκη, αλλά από κει και πέρα, ακόμα και αν έρθει, δεν μπορούμε ακόμα να οριοθετήσουμε στόχους».

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. Παναγιώτης Ιατρούδης επεσήμανε: «Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για εμάς. Είναι δύο ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες και ποιος το θέλει περισσότερο. Είναι ένα ματς που πρέπει κάθε φίλος του αθλήματος να είναι παρών. Μακάρι σε τέτοια παιχνίδια να υπάρχει τηλεοπτική ή έστω ιντερνετική κάλυψη. Ο πρώτος γύρος για όλες τις ομάδες είναι για να φτιάξουν την ταυτότητα τους, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς στα ντέρμπι φαίνονται οι μεγάλοι παίκτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X