O πλουραλισμός φέρνει… πονοκέφαλο

Θετικοί στην ΑΕΚ για σέντρα από την 3η αγωνιστική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα και την σημερινή προπόνηση και έτσι υπολογίζεται κανονικά, για το μας με τον Ηρακλή τη Δευτέρα. Έτσι ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει μία ακόμα επιλογή για την μεσοεπιθετική γραμμή, με την ΑΕΚ να είναι γεμάτη στην συγκεκριμένη γραμμή και τον προπονητή της να «πονοκεφαλιάζει», όχι μόνο για το ποιοι θα παίξουν, αλλά και για το ποιοι θα βρεθούν στον πάγκο!

Λάζαρος, Πατίτο, Μάνταλος, Μπακασέτας, Βάργκας, Πλατέλλας, Πέκχαρτ και Αραβίδης, διεκδικούν τις θέσεις της επίθεσης από τη στιγμή που θα προφυλαχθεί ο Αλμέιδα, με τον Κετσπάγια να έχει μπροστά του μια αναμφίβολα δύσκολη επιλογή. Όπως γίνεται αντιληπτό η ΑΕΚ διαθέτει υπεροπλία για την γραμμή κρούσης, με πολλές και ποιοτικές λύσεις στη διάθεση του Κετσπάγια. Και τον Τιμούρ να βρίσκεται στην δύσκολη θέση να επιλέξει το ποιοι θα αγωνιστούν τη Δευτέρα αλλά και ποιοι θα δουν το ματς από την εξέδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X