"Να καθιερωθώ στις μεγάλες κατηγορίες"

"Να καθιερωθώ στις μεγάλες κατηγορίες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μπραζίλιαν ζίου ζίτσου αποτελεί ένα από τα νέα τμήματα της Ερασιτεχνικής που φιλοδοξεί να κατακτήσει την δική του θέση στην καρδιά του κόσμου.

Ένα άθλημα όχι ευρύτερα γνωστό στην Ελλάδα ωστόσο στην ΑΕΚ ελπίζουν πως θα καταφέρουν να κάνουν την διαφορά μέσα από τις επιτυχίες. Πρώτος αγώνας για το νέο τμήμα με δάσκαλο τον Ηρακλή Γρηγοριάδη είναι στις 9 Οκτωβρίου σε έναν αγώνα ΜΜΑ σε κλουβί όπου θα αγωνιστεί ο Νικήτας Μαλσουργκένοφ. Ένας από τους δύο αθλητές του Γρηγοριάδη ο οποίος σύντομα θα ανήκει και επίσημα στις τάξεις του «Δικεφάλου». Ο Μαλσουργκένοφ είναι 19 χρονών, έχει 2-0 νίκες και αγωνίζεται στο GFC στις 9 Οκτωβρίου στο ταεκβοντο στο Φάληρο.

Ο νεαρός αθλητής μίλησε για πρώτη φορά στο enwsi.gr για τον επικείμενο αγώνα, την συνεργασία του με τον Ηρακλή Γρηγοριάδη αλλά και το γεγονός πως σύντομα θα είναι αθλητής της ΑΕΚ και επίσημα: «Θα είναι ο τρίτος μου επαγγελματικός αγώνας στο κλουβί. Στόχος μου είναι να μείνω αήττητος και να καταφέρω να μπω σε μεγάλες διοργανώσεις. Θεωρώ πως η είσοδος της ΑΕΚ στο άθλημα θα βοηθήσει σίγουρα για την μεγαλύτερη προβολή του». Όσο για την συνεργασία του με τον δάσκαλο Ηρακλή Γρηγοριάδη σχολίασε: «Απέκτησα έναν άνθρωπο που μπορώ να εμπιστευτώ από την στιγμή που ξεκίνησα μαζί του προπόνηση βλέπω μεγάλη βελτίωση, μαθαίνω πολλά πράγματα και συνεχίζω κάθε μέρα να μαθαίνω. Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον ιδρώτα που έχει ρίξει για μένα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με πολλά αθλήματα και κάποια στιγμή δοκίμασα πολεμικές τέχνες και στη συνέχεια κόλλησα με το μπραζίλιαν. Αφιέρωμα τη ζωή μου σε αυτό γιατί είχα ένα στόχο να ανέβω. Μετά γύρισα από την Ρωσία όπου πήρα τις βάσεις. Ήρθα Ελλάδα έκανα κάποιες προπονήσεις και έπαιξα τον πρώτο μου επαγγελματικό αγώνα. Τα πήγα πολύ καλά και μετά από αυτό που ένιωσα, με τον κόσμο και τους ανθρώπους που με στηρίζουν δεν μπόρεσα να το αφήσω. Ένιωσα ότι θα μπορέσω να τα καταφέρω σε αυτό το άθλημα και πλέον εδώ και δύο χρόνια έχω έναν στόχο στη ζωή μου, να καταφέρω να παίξω στις μεγαλύτερες κατηγορίες του ΜΜΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X