Αποχώρησε από την ΑΕΚ η Ποτού

Αποχώρησε από την ΑΕΚ η Ποτού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νέα σελίδα στην καριέρα της άνοιξε η Ευρυδίκη Ποτού η οποία μετά από 17 χρόνια παρουσίας στο τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ, όπου προσέφερε από κάθε πόστο, αποφάσισε να μετακομίσει στην Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους.

Η νεαρή αθλήτρια του «Δικεφάλου» και κόρη του εφόρου, Κώστα Ποτού παραμένει βέβαια μέλος της οικογένειας του «κιτρινόμαυρου» τμήματος και η πόρτα της ΑΕΚ είναι πάντα ανοιχτή για όταν αποφασίσει να επιστρέψει. Η Ερασιτεχνική με ανακοίνωση της θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια την ξιφομάχο για την προσφορά της και να της ευχηθεί κάθε επιτυχία στο νέο βήμα στη ζωή της: «Ευχαριστούμε την κυρία Ευρυδίκη Ποτού, αθλήτρια, β’ προπονήτρια και β’ φυσιοκοθεραπεύτρια για την 17χρονη προσφορά της στο σύλλογο της ΑΕΚ και για τα πρωταθλήματα που κατέκτησε με την ομάδα μας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα επαγγελματική της καριέρας στο Ηράκλειο Κρήτης. Η ΑΕΚ θα είναι πάντα το σπίτι της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X