Οι «απέναντι» πέφτουν, η ΑΕΚ μόνο ανεβαίνει...

Οι «απέναντι» πέφτουν, η ΑΕΚ μόνο ανεβαίνει...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι προ των πυλών της ΑΕΚ, για να αναλάβει το κομβικό πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Είναι πολλά τα σημαντικά, αλλά και τα ουσιαστικά που προκύπτουν από αυτή την είδηση.

Πρώτα απ’ όλα, το τάιμινγκ. Μιλάμε για αρχές Σεπτέμβρη, με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να έχει λήξει μόλις πριν από μια εβδομάδα. Κι έχουμε την ΑΕΚ να παραδέχεται με αυτή της, την κίνηση ότι υπάρχει έλειμμα στη στελέχωση του τιμ που έχει την ευθύνη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό, γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ προχωρά σε αυτή την παραδοχή κι έχει κάνει ήδη την προεργασία για να φέρει έναν τεχνικό διευθυντή μεγάλου κύρους, σε χρονικό σημείο, που θα μπορούσε κάλλιστα να μην το κάνει και να μην της… πει κανείς τίποτα.

Γιατί, παρά τα όποια προβλήματα προέκυψαν μέσα στο καλοκαίρι όσον αφορά στο μεταγραφικό σχεδιασμό και που έφεραν και την απομάκρυνση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, βρήκε την ομάδα να κάνει ουσιαστικές και ηχηρές προσθήκες, με αποτέλεσμα να θεωρείται η πιο πλήρης των τελευταίων ετών, κατά γενική ομολογία, με ποιοτικές επιλογές σε κάθε θέση.

Παρόλο αυτά, η ΑΕΚ δεν στέκεται σε αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός και δεν λέει «μια χαρά τα καταφέραμε, οπότε προχωράμε ως έχει». Αντίθετα, κάνει επαφές προκειμένου να επανδρώσει από αρχές Σεπτέμβρη, την πολύ κομβική θέση του τεχνικού διευθυντή. Και επιλέγει μάλιστα για να του αναθέσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ένα πρόσωπο, που αποτελεί μια πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη από όλες τις απόψεις.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι πάνω απ’ όλα, μια σπουδαία προσωπικότητα. Και δεν εννοώ μόνο ποδοσφαιρική. Αυτό μπορεί να το πιστοποιήσουν, όλοι όσοι τον έζησαν στη διετία 2008-2010, όταν ήταν ο βασικός κεντρικός αμυντικός της «Ένωσης». Και φυσικά, πρώτος από όλους, τον έζησε και τον εκτιμά απεριόριστα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που τον είχε παίκτη από τον Νοέμβριο του 2008, μετά τη φυγή του Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά και του τότε προκατόχου του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, Γιώργου Δώνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σουηδός μιλούσε από τότε, έξι γλώσσες (!) και μάλιστα όταν έφυγε από την Ελλάδα, τις είχε κάνει επτά, προσθέτοντας και τα ελληνικά, όχι άπταιστα βέβαια, αλλά σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Ο Μαϊστόροβιτς είναι σήμερα 39 ετών και θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους μάνατζερ στην Ευρώπη και κορυφαίος στην Σκανδιναβία, σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών.

Με το να βρεθεί, λοιπόν, η ΑΕΚ να έχει πολύ καλές και δυνατές άκρες, από τη μια μεριά στην Ευρώπη (και κυρίως στη Σκανδιναβία) ελέω Μαϊστόροβιτς και από την άλλη στη Λατινική Αμερική ελέω Ντε Μπαρτόλο, αν μη τι άλλο, θα είναι πάρα πολύ σημαντικό, για την περαιτέρω πρόοδο και βελτίωσή της , στον τομέα του μεταγραφικού σκάουτινγκ. Και όχι μόνο…

Στα πολλά «συν» μιας τέτοιας πιθανής συμφωνίας, συγκαταλέγεται φυσικά και η γνώση του για την ομάδα της ΑΕΚ, την ιστορία της, τον κόσμο της, τους στόχους της, αλλά και γενικότερα του ευρύτερου «κιτρινόμαυρου» περιβάλλοντος.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό, ακόμα και στους πιο δύσπιστους και στους πλέον εμπαθείς, ότι σε όλα τα επίπεδα, η ΑΕΚ δεν εφησυχάζει, οργανώνεται κάθε μέρα που περνάει, βελτιώνεται, εξελίσσεται, προοδεύει… Και κυρίως, δεν κοιτάει και δεν ασχολείται με το ότι «καίγεται» το σπίτι των «απέναντι». Οι «απέναντι» άλλωστε, ως ετοιμόρροποι που είναι, πέφτουν πλέον από μόνοι τους. Η ΑΕΚ, αντίθετα, μόνο ανεβαίνει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X