ΑΕΚ και IDILKA προχωράνε μαζί!

ΑΕΚ και IDILKA προχωράνε μαζί!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη χορηγική συμφωνία ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ

“Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία IDILKA η οποία στηρίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο την γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Η εταιρεία IDILKA δραστηριοποιείται στον χώρο της λιανικής πώλησης με εξειδίκευση στα προϊόντα ύπνου τα τελευταία 25 έτη.

Ισχυρές βάσεις ανάπτυξης και δημιουργίας αποτελούν:

*Η αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα οίκων και πιστοποιημένων πρώτων υλών. Η κάθετη γραμμή παραγωγής των προϊόντων της μέχρι και τον τελικό καταναλωτή.

*Η παροχή υπηρεσιών και γνώσεων γύρω από τα παραγόμενα προϊόντα.

*Τα καταστήματα λιανικών πωλήσεων τα οποία διαθέτει σε Ελλάδα

*Οι ιδιόκτητες αποθηκευτικές της εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας οι οποίες επιτρέπουν την ταχύτατη τροφοδοσία σε κάθε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού.

*Το 1.000.000 των ευχαριστημένων πελατών της

Οι συνέπειες ενός «κακού» ύπνου για εκατομμύρια ανθρώπους είναι πολλές. Μερικές από αυτές είναι το στρες, τα αυξανόμενα λάθη, η δυσκολία συγκέντρωσης, τα νεύρα, η ατονία κ.α. Όμως δεν είναι ανάγκη να είναι έτσι τα πράγματα για εσάς…Για εσάς που ξέρετε να φροντίζετε το εαυτό σας, που θέλετε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Για εσάς λοιπόν που θέλετε ένα σωστό, υγιή και ξεκούραστο ύπνο η IDILKA έχει τη λύση …

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X