Πέρρος στο enwsi.gr: "Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης"

Πέρρος στο enwsi.gr: "Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ έχει ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου εβδομάδες την προετοιμασία της ενώ έδωσε και τα δύο της πρώτα φιλικά.

Τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά με την ΑΕΚ να δείχνει πολύ καλά στοιχεία αν και ακόμα βρίσκεται στην αρχή. Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της «Ένωσης» ο Γιώργος Πέρρος μίλησε στο enwsi.gr για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από τα φιλικά που έδωσε η ομάδα απέναντι σε ΔΙΚΕΑ και Δούκα. Δύο ομάδες οι οποίες παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενισχυμένες φέτος και έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Ο πλέι μέικερ του «Δικεφάλου» δήλωσε ικανοποιημένος από το επίπεδο και αναφέρθηκε στο γηπεδικό το οποίο περιμένουν να διευθετηθεί για να μπορέσουν να δουλέψουν ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις: «Είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο των καινούργιων συμπαικτών μου. Στα φιλικά δώσαμε όλοι ένα δείγμα των δυνατοτήτων μας. Δεν μας απασχόλησε το αποτέλεσμα γιατί ήμασταν στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας και δεδομένου και του προβλήματος με το γήπεδο θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Περιμένουμε να είναι έτοιμο το ΟΑΚΑ και θεωρώ αν λυθεί και αυτό έχουμε χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο με τα θέλω του προπονητή. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και υπάρχει διάθεση από όλους για να δουλέψουμε και να πετύχουμε φέτος το καλύτερο που μπορούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X