Ξανά στο κάδρο το 4-3-3

Ξανά στο κάδρο το 4-3-3
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ανόρθωση, η ΑΕΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, σκόραρε δύο φορές και γενικά έδειχνε να πατά καλύτερα στο γήπεδο. Έχοντας μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος αυτού του διαστήματος, διαφορετική διάταξη από αυτή που ξεκίνησε το ματς. Με την είσοδο του Γαλανόπουλου, στην συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Τιμούρ Κετσπάγια μετέτρεψε το 4-2-3-1 σε 4-3-3. Τοποθετώντας ως κλασικό «κόφτη» τον εξαιρετικό χθες Λαμπρόπουλο, με τους Γαλανόπουλο και Γιόχανσον εσωτερικούς.

Η εν λόγω διάταξη λειτούργησε πολύ καλά για την ΑΕΚ, που έκλεισε τους χώρους και παράλληλα έβρισκε τους τρόπους, να αναπτύσσεται γρήγορα όταν είχε την μπάλα στα πόδια. Με το 4-3-3 να μπαίνει έτσι για τα καλά ξανά στο… κάδρο και να είναι μία από τις εναλλακτικές, που έχει στο μυαλό του ο Κετσπάγια για φέτος. Ειδικά σε αγώνες ή καταστάσεις, ειδικών συνθηκών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X