Από την εποχή του Παναγίδη και το σύνθημα «Ρος – Λάνγκλεϊ» (VIDEO)

Από την εποχή του Παναγίδη και το σύνθημα «Ρος – Λάνγκλεϊ» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Τζολέον Λέσκοτ. Ενας παίκτης τοπ επιπέδου, που ήρθε κατευθείαν από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και προκάλεσε ενθουσιασμό. Βλέπετε, δεν είναι και συνηθισμένο να έρχονται πρεμιερλιγκάτοι παίκτες στα μέρη μας. Στην ΑΕΚ χρειάστηκε να περάσουν 33 ολόκληρα χρόνια για να εμφανιστεί ένας Αγγλος ποδοσφαιριστής με τα «κιτρινόμαυρα». Από το καλοκαίρι του 1983 και το δίδυμο των Τρέβορ Ρος και Τομ Λάνγκλεϊ.

Ηταν το καλοκαίρι του ’83 και η κυπελλούχος (όπως και τώρα) ΑΕΚ είχε περάσει στα χέρια του Ελληνοκύπριου, Τέρη Παναγίδη, που είχε αναλάβει το μάνατζμεντ από τον Ζαφειρόπουλο, αναλαμβάνοντας να πληρώσει για την ανανέωση του Μαύρου το αστρονομικό για την εποχή ποσό των 100 εκατ. δρχ. Αγγλοτραφής, έφερε προπονητή τον Μπάρνγουελ (σπουδαίο όνομα με τη Γουλβς, αλλά με προβλήματα υγείας έπειτα από ατύχημα) και εκείνος επέλεξε δύο συμπατριώτες του, τους Ρος και Λάνγκλεϊ.

Ο Τρέβορ Ρος είχε σπουδαίες περγαμηνές. Ξεκίνησε από την Ακαδημία της Αρσεναλ και έκανε όνομα στην Εβερτον. Κεντρικός χαφ, οκτάρι με σουτ δυναμίτη, αλλά δίχως φινέτσα στο παιχνίδι του. Επαιξε όλα κι όλα επτά παιχνίδια και μοναδικό αξιοσημείωτο είναι το γκολ με την Ούιπεστ για το κύπελλο κυπελλούχων. Ο Τομ Λάνγκλεϊ ήταν επιθετικός, με θητεία στην Τσέλσι, την ΚΠΡ και την Κρίσταλ Πάλας. Είχε οκτώ συμμετοχές, αλλά σκόραρε μόνο μια φορά σε κύπελλο με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X