Αυτούς που βλέπαμε στην τηλεόραση

Αυτούς που βλέπαμε στην τηλεόραση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι αγωνιστικό κριτήριο να είναι γνωστός και διάσημος ο ποδοσφαιριστής για να αποκτηθεί. Δεν θα πρέπει να είναι… Τρανό παράδειγμα και δη εντός ΑΕΚ οι Γιόχανσον και Σιμόες που ήρθαν (σχετικά) «άγνωστοι» στον κόσμο και πήραν την ομάδα στις πλάτες τους, έχοντας ανεβάσει την αξία τους μέσω της Ενωσης.

Όμως κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι αυτό το καλοκαίρι η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε. Έστω και στο φινάλε. Η ουσία είναι ότι το έκανε και ότι η ΑΕΚ μπαίνει στους δυνατούς στόχους της σεζόν, με παίκτες που ουδέποτε είδε μαζεμένους στα αποδυτήρια της.

Διότι τον Τσιγκρίνσκι, τον Αλμέιδα και τον Λέσκοτ οι «κιτρινόμαυροι» τους έβλεπαν στην τηλεόραση μονάχα. Και τους θαύμαζαν για τα κατορθώματα τους. Και αυτό δελεάζει πολύ τον κόσμο που μετά το «μούδιασμα» κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, είδε τον ενθουσιασμό του να εκτοξεύεται στο τέλος.

Διότι όταν ο Ουκρανός στόπερ έπαιζε στην μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη παρέα με τον Μέσι (2009) η ΑΕΚ ταλανιζόταν από τα πρώτα σοβαρά διοικητικά προβλήματα της στην μετά Ντέμη εποχή.

Διότι όταν ο Πορτογάλος φορ κατακτούσε το Κύπελλο Γερμανίας το 2009 με την Βέρντερ (είχε πάρει το 2004 και Champions League) η Ενωση βρισκόταν σε μεταβατικό αγωνιστικό και διοικητικό στάδιο.

Διότι όταν ο Λέσκοτ σήκωνε το τρόπαιο της Premier League το 2014 με την Σίτι, η ΑΕΚ έφευγε από τα χωράφια της Γ’ εθνικής για να πάει σε αυτά της Β’ εθνικής.

Ολοι μαζί έχουν πάρει διεθνείς και αρκετές κούπες. Από Champions League, μέχρι Πρωτάθλημα Ισπανίας και Πρωτάθλημα Αγγλίας.

Τώρα στην ΑΕΚ έχουν την ιστορική ευθύνη να καθοδηγήσουν την ομάδα και όλοι μαζί (όχι αυτοί μόνοι τους γιατί προφανώς και δεν… φτάνουν) να οδηγήσουν την Ενωση στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αλλωστε μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ο μεγάλος στόχος είναι ο τίτλος. Και αυτό απαιτεί ο κόσμος που στήριξε στα δύσκολα και βίωσε την ανείπωτη πίκρα της Γ’ και της Β’ εθνικής, από την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X