Μανωλόπουλος στο enwsi.gr: «Όταν επιστρέψουμε θα είμαστε σε καλό δρόμο»

Μανωλόπουλος στο enwsi.gr: «Όταν επιστρέψουμε θα είμαστε σε καλό δρόμο»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινά το… μοντάρισμά της για τη νέα σεζόν. Η Βασίλισσα ταξιδεύει στην Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έχοντας σαν στόχο να γίνει ομάδα το συντομότερο δυνατόν και να αποκτήσει χημεία. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του και αναμένεται να δουλέψουν ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος είναι το… δεξί χέρι του Σλοβένου στον πάγκο της ομάδας, μίλησε στο ewnsi.gr για την προετοιμασία, τα πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και την δημιουργία χημείας, ενώ στάθηκε και στα φιλικά της προετοιμασίας, τα οποία είναι κόντρα σε ομάδες υψηλού επιπέδου.

Στο ξεκίνημα των δηλώσεών του μίλησε για την παραμονή του στην ομάδα, αλλά και την προετοιμασία, λέγοντας «Κατ’ αρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω πάλι στην ΑΕΚ. Πέρυσι δεν ήμουν στην προετοιμασία. Η προετοιμασία είναι ένα κομμάτι το οποίο θεωρώ πως είναι από τα πιο σημαντικά, γιατί στην προετοιμασία χτίζονται οι ομάδες. Αυτός θα είναι και ο πρώτος στόχος. Η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες, έχουμε κρατήσει κάποιους από πέρυσι και πρέπει να γίνουμε ομάδα. Από εκεί και πέρα, Θα βάλουμε ορισμένα κομμάτια σε άμυνα και επίθεση. Θα παίξουμε δυνατά φιλικά και πιστεύω πως γυρνώντας από την Σλοβενία θα είμαστε σε ένα καλό δρόμο».

Σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού εξήγησε πως «νομίζω έχουμε κάνει καλές κινήσεις. Έχουμε φέρει καλούς παίκτες. Το σημαντικό, όταν χτίζεις μια ομάδα, είναι να υπάρχει καλή χημεία. Εμείς θα έχουμε χημεία».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα φιλικά του καλοκαιριού, τα οποία είναι πολύ δυνατά. «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, οπότε και θέλει να παίζει δυνατά φιλικά στην προετοιμασία και οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης θέλουν να παίζουν φιλικά με την ΑΕΚ. Έχουμε ένα σημαντικό πρόβλημα. Είναι ότι 3 πολύ σημαντικοί παίκτες δεν θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Αυτό είναι πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε. Άρα, δεν θεωρώ ότι θα είμαστε πανέτοιμοι, ιδιαίτερα γυρνώντας από την Σλοβενία. Θα περιμένουμε τα τρία παιδιά και με τον Μαλίκ δεν ξέρουμε τι γίνεται. Θέλουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους απόντες της προετοιμασίας, Μάικλ Ντίξον, Νίκολα Ιβάνοβιτς και Μίλαν Μιλόσεβιτς τόνισε. «Αυτή τη στιγμή έχουμε -καθαρά- 3 play maker. Τον Μωραίτη, που είναι μαζί μας και είναι νέος και τους Ιβάνοβιτς και Ντίξον που δεν είναι μαζί μας. Οπότε, αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να το λύσουμε».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X