Ενωμένοι πριν την "πρώτη"

"Μάγκες" έτοιμοι για τη κορυφή στο ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγες ώρες η ομάδα χάντμπολ θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση της χρονιάς ωστόσο διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία είχαν ήδη την πρώτη τους συνάντηση.

Συγκεκριμένα μια ημέρα πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν συναντήθηκαν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής όπου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να μιλήσουν αλλά και να θέσουν τους στόχους της νέας σεζόν.

Ηγετική ήταν η παρέμβαση του διοικητικού υπεύθυνου και αντιπροέδρου της Ερασιτεχνικής, Σταμάτη Παπασταμάτη ο οποίος αφού τους καλωσόρισε, τους τόνισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους και σχολίασε πως το πιο βασικό είναι η ομάδα να εκπέμπει υγεία και να είναι ενωμένη μέσα και έξω από το γήπεδο. Το ίδιο ζήτησε και ο προπονητής, Κώστας Τούτσης ενώ από τους παίκτες ο αρχηγός, Διονύσης Γεωργιάδης ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και ενωμένοι να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X