Συνεχίζει να "γράφει" ασίστ το κοντέρ του Γκάλο

Συνεχίζει να "γράφει" ασίστ το κοντέρ του Γκάλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ροντρίγκο Γκάλο ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο φιλικό της ΑΕΚ με τον Ηρακλή, καθώς από τα πόδια του Βραζιλιάνου μπακ, προήλθαν τα… μισά γκολ της Ένωσης. Ο Γκάλο έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μάνταλου, αλλά και σε αυτό του Μπακασέτα, έχοντας μεγάλη συμμετοχή στο “καλό” διάστημα της ΑΕΚ. Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του και δίνοντας μέτρα στο γήπεδο στην Ένωση. Μάλιστα ο Γκάλο ήταν ο ένας από τους δύο παίκτες που αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι (σ. σ. ο άλλος ήταν ο Μπακασέτας), βγάζοντας ενέργεια μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Ο Βραζιλιάνος άσος συνεχίζει λοιπόν από εκεί που… σταμάτησε πέρυσι, όταν και αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή για την ΑΕΚ στην κατηγορία των ασίστ, δείχνοντας πως και φέτος, θα είναι από τους ποδοσφαιριστές των οποίων η παρουσία, θα έχει καταλυτικό ρόλο στην συνολική εικόνα της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X