Γρηγοριάδης στο enwsi.gr: "Έλατε να γνωρίσουμε το ζίου ζίτσου"

Γρηγοριάδης στο enwsi.gr: "Έλατε να γνωρίσουμε το ζίου ζίτσου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκινάει από Σεπτέμβρη την λειτουργία του τμήματος ζίου ζίτσου και ο προπονητής, Ηρακλής Γρηγοριάδης μίλησε στο enwsi.gr για το ξεχωριστό άθλημα που εντάσσεται στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Όπως αναφέραμε το νεοσύστατο τμήμα του μπραζίλιαν ζίου ζίτσου θα «στεγαστεί» στην Αργυρούπολη με τον Γρηγοριάδη να αναλύει τα οφέλη του αθλήματος δίνοντας κίνητρα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν: «Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια από τον Σεπτέμβρη. Το άθλημα αυτό αφορά όχι μόνο τα παιδιά αλλά και όλο τον κόσμο. Αρχικά συμβάλλει στην σωστή και άρτια σωματική ανάπτυξη. Οξύνει την αντίληψη του και τα αντανακλαστικά του στο σύνολο. Ένα παιδί που επιλέγει το ζίου ζίτσου μαθαίνει να πειθαρχεί και να λειτουργεί ως ομάδα-οικογένεια. Γνωρίζει το σώμα του και τις δυνατότητες του μέσα από την ευγενή άμιλλα και αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο δημιουργικά. Το βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου εκτός από τα παιδιά απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανδρών και γυναικών. Παρέχει προγράμματα που μπορούν να συνυπάρχουν σε κοινή προπονητική ώρα. Κυρίως όμως στις γυναίκες δίνεται η δυνατότητα μέσα από αυτό το άθλημα να αποκτήσουν σωματική και πνευματική αυτοπεποίθηση καθώς σε περίπτωση ανάγκης θα μπορούν να αντιδράσουν και να αμυνθούν άμεσα και αποτελεσματικά.

Όσον αφορά τους στόχους του τμήματος σχολίασε: «Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν οι ίδιοι που έχουν στην ομάδα μου την Brasa Hellas όλα αυτά τα χρόνια. Να είμαστε μια οικογένεια, να μπορώ να έχω κόσμο ώστε να λειτουργεί το άθλημα σαν μορφή αγωνιστικού προγράμματος αλλά και ευχάριστης προπόνησης. Θα είμαστε μέσα σε όλα τα τουρνουά που γίνονται εντός και εκτός Ελλάδας και πάτα θα δίνουμε το καλύτερο του εαυτό μας. Επίσης θέλω να πω ότι στην ΑΕΚ υπάρχει η δυνατότητα όλοι οι αθλητες να έχουν ιατρική κάλυψη από το ιατρικό επιτελείο της ερασιτεχνικής. Αυτό είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για όλους για να μπορέσουμε να έχουμε δίπλα μας ότι χρειαστούμε. Θέλω να γνωρίσει ο κόσμος το βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου και να πω ότι ο μήνας Σεπτέμβριος θα είναι δωρεάν για να γνωριστούμε όλοι μαζί μέσα από το άθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X