Σκληρή δουλειά και το καλοκαίρι

Σκληρή δουλειά και το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι και αν διανύουμε τη Δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου και οι περισσότεροι απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, για τους αθλητές της ΑΕΚ τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Οι σκληρές προπονήσεις συνεχίζονται στο τμήμα άρσης βαρών της ΑΕΚ που θέλει να κυριαρχήσει εντός και εκτός των συνόρων. Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος Χρόνης Τραστόγιαννος με τους συνεργάτες του Παναγιώτη Κολοκοτρώνη και Άννα Στρούμπου, σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια τα πλέον σύγχρονα προγράμματα προπόνησης, δίνοντας παράλληλα μεγάλο βάρος στην τεχνική κατάρτιση των αθλητών. Το ίδιο ισχύει και για τον έφορο του τμήματος Νίκο Καραμπουρνιώτη ο οποίος καθημερινά επισκέπτεται τους αθλητές στο Ο.Α.Κ.Α συμβάλλοντας καθοριστικά στην τόνωση του ηθικού των αθλητών, ώστε να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις παρά τις ειδικές συνθήκες του καλοκαιριού. Το κλίμα που επικρατεί στις προπονήσεις είναι εκπληκτικό αφού όλοι οι αθλητές είναι μια οικογένεια και όλοι μαζί συνεργάζονται ώστε να είναι έτοιμοι τη μεγάλη μέρα που θα αγωνιστούν με το δικέφαλο αετό στο στήθος τους. Καθώς το τμήμα είναι νεοσύστατο, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους αλλά αργή η γρήγορα τα αποτελέσματα θα έρθουν γιατί γίνεται σκληρή και μεθοδική δουλειά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X