«Τσεκάρει» Μαρκοπουλιώτη ο Τιμούρ

«Τσεκάρει» Μαρκοπουλιώτη ο Τιμούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών της ΑΕΚ θέλει να «τσεκάρει» ο Τιμούρ Κετσπάγια, με τον προπονητή της Ένωσης να καλεί σήμερα για προπόνηση, τον Άλκη Μαρκοπουλιώτη. Πρόκειται για τον 19χρονο στόπερ και αρχηγό της Κ20, διεθνή με την Εθνική Νέων, που αποτελεί ένα από τα ταλέντα της Ένωσης και σήμερα θα έχει την ευκαιρία να δοκιμαστεί, με την πρώτη ομάδα.

Ο Μαρκοπουλιώτης, που είναι στην ΑΕΚ από πολύ νεαρή ηλικία και έχει περάσει από όλες τις μικρές ομάδες της Ένωσης, αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ ωστόσο λόγω της καλής του τεχνικής και της ταχύτητάς του, χρησιμοποιείται κατά συνθήκη και στα δεξιά. Ο Κετσπάγια είναι ενήμερος για τις δυνατότητες του 19χρονου άσου και έτσι αποφάσισε να τον καλέσει για προπόνηση με την πρώτη ομάδα, προκειμένου να δει από κοντά το τι μπορεί να κάνει. Με τον Μαρκοπουλιώτη να παίρνει έτσι την ευκαιρία του για να δείξει τι αξίζει και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, έστω και σε επίπεδο… προπόνησης, σε πρώτη φάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X