Γονάτισε τη Ρέαλ στο Μπερναμπέου (VIDEO)

Γονάτισε τη Ρέαλ στο Μπερναμπέου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το 3-3 της Νέας Φιλαδέλφειας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ρεάλ Μαδρίτης νομίζαμε πως τα είχαμε δει. Ο «Δικέφαλος», όμως, είχε να μας δώσει μία ακόμη ξεχωριστή παράσταση στο ματς του δευτέρου γύρου στις 22 Οκτωβρίου του 2002 για τον γ’ όμιλο του Champions League τη σεζόν 2002-2003.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης με τον εγωισμό της πληγωμένο από το ματς της Αθήνας ήθελε εκδίκηση και όλα έδειχναν πως θα είχε εύκολο βράδυ, όταν και κατάφερε να προηγηθεί μέσα στο «σπίτι» της με 2-0, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τους Ρονάλντο και Μακ Μάναμαν.

Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 75’ ο Κατσουράνης μείωσε σε 2-1 και στο 86’ μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Ίβιτς, ο Σεντένο και πλασέ στην κίνηση «πάγωσε» τη Μαδρίτη γράφοντας το τελικό 2-2 σημειώνοντας την μεγαλύτερη ανατροπή ελληνικής ομάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σαλγκάδο, Ιέρο, Ελγκέρα, Ρ. Κάρλος (75′ Μπράβο), Καμπιάσο, Θελάδες, Ζιντάν (61′ Σολάρι), Μακ Μάναμαν (82′ Μινιάμπρες), Γκούτι, Ρονάλντο

ΑΕΚ: Χιώτης, Ζαγοράκης, Κωστένογλου, Ράιτ, Καψής, Κασάπης, Κατσουράνης, Γεωργάτος (69′ Σεντένο), Λάκης, Τσιάρτας (54′ Μαλαδένης), Νικολαΐδης (54 Ίβιτς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X