Έρχεται τζάμπα για την ΑΕΚ

Έρχεται τζάμπα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τρέλα του Σάββα Καρυπίδη για την ΑΕΚ είναι γνωστή.

Είναι ένας παίκτης που του αρέσει να αγωνίζεται για τον κόσμο και η σχέση του με τους Ενωσίτες είναι ένας σημαντικός λόγος για να τον κάνει να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα». Ενδεικτικό της αγάπης του για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα είναι και στάση του στην πρώτη επαφή που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο Καρυπίδης θέλει σαν τρελός να έρθει στην ομάδα και μάλιστα χωρίς χρήματα «Για την ΑΕΚ έρχομαι και τζάμπα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ίδιος και απομένει απλά να ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να βρεθεί μια «φόρμουλα» και να έρχεται να ενισχύει την «Ένωση» στους αγώνες της. Εφόσον βρεθεί κάποια λύση όπως στην περίπτωση του Δημοσθένους, η ΑΕΚ θα αναλάβει να καλύψει μόνο τα αεροπορικά του παίκτη για να έρχεται στην Αθήνα πριν τα παιχνίδια. Ακόμα και έτσι παραμένει μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη για το «κιτρινόμαυρο» που ξεκινάει μια νέα προσπάθεια ανασύνταξης. Η επικείμενη μεταγραφή του Καρυπίδη έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και στον κόσμο της ομάδας που δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στον έμπειρο δεξιό εξτρέμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X