Οι μεταγραφές συνεχίζονται στο Futsal

Οι μεταγραφές της ΑΕΚ στο Futsal
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεταγραφικό ντεμαράζ συνεχίζεται από την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση εννέα ακόμα παικτών.

Η «Ένωση» ενισχύεται σημαντικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο, εντάσσοντας στο δυναμικό της παίκτες έτοιμους για πρωταθλητισμό.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του futsal αναφέρει: Οι μεταγραφές για την ενίσχυση του τμήματος από τη νέα διοίκηση συνεχίζονται! Ο σύλλογος μας ήρθε σε συμφωνία με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές του Υπερίωνα οι οποίοι θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα:

Αλέξη Συκαρά, Βαγγέλη Σκουτέλη, Διαμαντή Στουπάθη, Ανδρέα Μάντη και Παναγιώτη Μπελτσίδη, που αποκτήθηκαν με μεταγραφή. Επίσης από τον Υπερίωνα αποκτήθηκαν με μεταγραφή κι οι Ανδρέας Ταρνανίδης, Δημήτρης Λιαρόπουλος, Βαγγέλης Αυλωνίτης και Γιάννης Χριστόπουλος οι οποίοι την περσινή χρονιά αγωνίζονταν ως έφηβοι, ενώ από φέτος θα αγωνίζονται στην ανδρική. Τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία κι επιτυχίες !!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X