Ο Ολυμπιακός… έκοψε τους ρεπόρτερ του από το ταξίδι στο Ισραήλ

Ο Καραπαπάς προσπαθεί να το... σώσει για Λαϊφη: «Το έγραψε ένας... ξάδερφος!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού θα πετάξει για Ισραήλ η πτήση των «ερυθρολεύκων» για τη ρεβάνς με την Χάποελ Μπερ Σεβά, έπειτα από απόφαση της διοίκησης των Πειραιωτών. Πρόβλημα και με τις πτήσεις των οπαδών.

Ενώ οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ταξίδεψαν κανονικά με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στην προετοιμασία στην Αυστρία και εν συνεχεία στα φιλικά στο Βέλγιο, αυτή τη φορά δεν θα ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Ισραήλ, ύστερα από απόφαση της διοίκησης.

Από τον Ολυμπιακό κρίθηκε πως δεν είναι και ό,τι καλύτερο να βρίσκονται μαζί με τους παίκτες οι δημοσιογράφοι, ειδικά στην περίπτωση που αποκλειστεί ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τη «Live Sport», οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν μόνοι τους για να «καλύψουν» το 2ο παιχνίδι με την Χάποελ για την Γ’ προκριματική φάση του Champions League.

Θέματα υπάρχουν, επίσης, και με τις πτήσεις των «ερυθρόλευκων» οπαδών προς το Ισραήλ, καθώς λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης του Αυγούστου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν πτήσεις τσάρτερ.

Να τονίσουμε ότι το βράδυ δεν γίνονται πτήσεις από το Ισραήλ προς οποιοδήποτε προορισμό, κάτι που καθιστά ακόμα δυσκολότερη τη μεταφορά των οπαδών, οι οποίοι δεν θέλουν να διανυκτερεύσουν στο Μπερ Σεβά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X