Η ΑΕΚ βρήκε σε… βράχο

Εικόνες από το «Ζοφρουά Γκισάρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα μπορούσε να είναι «άλλη μία μέρα στην δουλειά» για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι το χθεσινό ματς στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Έκανε αυτό που κάνει πάντα. Δίχως περιττές ενέργειες και άσκοπα τρεξίματα που δημιουργούν κενά, δίχως να ρισκάρει έστω μία φάση για την ΑΕΚ, ο Ουκρανός έγινε με το… καλημέρα αυτό για το οποίο αποκτήθηκε πρώτος-πρώτος φέτος το καλοκαίρι. Ηγέτης της άμυνας της. Με ηρεμία, εμπειρία, έδειχνε τον… δρόμο σε όλους.

Η ΑΕΚ σε μια δύσκολη έδρα που ενίοτε μετατρέπεται σε «καυτή», κινδύνεψε ελάχιστες φορές. Και ο Τσιγκρίνσκι πιστώνεται την λειτουργία των μετόπισθεν σε μεγάλο βαθμό. H 50η ευρωπαϊκή συμμετοχή του Ουκρανού που τον Νοέμβριο γίνεται 30 ετών, είχε όλα τα στοιχεία που «αγόρασε» η ΑΕΚ.

Ηρεμος στόπερ, που δεν πανικοβάλλεται ακόμη και όταν οι «στεφανουά» ανέβασαν ταχύτητα, ο οποίος με την μπάλα στα πόδια κοιτά όλο το γήπεδο μέχρι το 9αρι και ψάχνει την καλύτερη δυνατή μπαλιά. Στα… ψηλά απόλυτα κυρίαρχος ακόμη και με τα ψηλά κορμιά των Γάλλων του Γκαλτιέ. Είτε σε σέντρες, είτε σε στημένα.

Το πρώτο δείγμα του Τσιγκρίνσκι είναι άκρως ενθαρρυντικό και δείχνει ότι η ΑΕΚ πέτυχε διάνα μετά το περσινό κάζο με τον Θέσαρ Αρθο. Όχι όμως μόνο σε… ατομικό επίπεδο. Ο Ντμίτρο χθες έκανε (πολύ) καλύτερο τον Κολοβέτσιο δίπλα του, έδωσε μεγαλύτερη ασφάλεια στους γύρω του και η ΑΕΚ απλά διαχειριζόταν το μηδέν στην άμυνα της για 90 λεπτά στο Σεντ Ετιέν.

Τελικά έφυγε με την ισοπαλία δίχως τέρματα και πάει στο ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου για να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Όμως πρωτίστως ο Τσιγκρίνσκι πρέπει να κάνει πάλι καλά την δουλειά του. Και μαζί με τον Ανέστη και την άμυνα να ξανα-κρατήσουν τους Γάλλους εκτός εστίας για να είναι η πρόκριση στα χέρια της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X