Οι 12+2 και ο 15ος παίκτης της «Βασίλισσας»

AEK, άλλαξέ το...
Photo Credits: INTIME

Όπως σας έχουμε ενημερώσει για τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ, ο Γιούρι Ζντοβτς επιθυμεί την προσθήκη δύο ακόμα παικτών για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Από την ελληνική αγορά, αναζητείται ο τρίτος σέντερ, με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να αρέσει, αλλά το ενδιαφέρον που υπάρχει, δεν έχει μετουσιωθεί σε κάτι περισσότερο μέχρι στιγμής. Όσον αφορά τις θέσεις των ξένων, ο Σλοβένος κόουτς θέλει έναν παίκτη για την βασική θέση του σούτινγκ γκαρντ, αλλά για να προχωρήσει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αποχωρήσει πρώτα ο Μαλίκ Χέρστον.

Πάντως, υπάρχει ακόμα χώρος, για άλλον έναν παίκτη. Αυτή την στιγμή, στο ρόστερ της ΑΕΚ υπάρχουν συνολικά 12 παίκτες, χωρίς να βάζουμε σε αυτούς, τους Νώντα Παπαντωνίου και Μαλίκ Χέρστον, που έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ζντοβτς. Άρα, εφόσον γίνουν οι δύο μεταγραφικές κινήσεις, οι παίκτες θα φτάσουν στους 14. Αν κρίνουμε από την περσινή σεζόν και με δεδομένο ότι υπάρχουν τρεις διοργανώσεις, θα χρειαστεί ένας ακόμα παίκτης, για να υπάρχει το ανάλογο βάθος στο ρόστερ.

Η τελευταία θέση, πιθανότατα θα είναι με έναν παίκτη που ανήκει στην ΑΕΚ και που φέτος ήταν δανεικός σε άλλη ομάδα. Άλλωστε, θυμίζουμε ότι οι Νικ Παύλος και Μιχάλης Καμπερίδης, αναμένεται να βρεθούν κανονικά στην προετοιμασία της «Ένωσης», ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Νίκο Καμαριανό. Με βάση τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα πάντως, η λογική λέει ότι η τελευταία προσθήκη θα αφορά παίκτη για την περιφέρεια.

Μέχρι στιγμής λοιπόν, η ΑΕΚ έχει τρεις πόιντ γκαρντ (Ντίξον, Ιβάνοβιτς, Μωραΐτης) και έναν σούτινγκ γκαρντ (Λαρεντζάκης). Υπάρχουν δύο σμολ φόργουορντ (Βασιλειάδης, Σκουλίδας) και τρεις πάουερ φόργουορντ (Ουίλιαμς, Σάκοτα, Μιλόσεβιτς), ενώ υπάρχουν και δύο σέντερ (Μαυροκεφαλίδης, Όουενς). Μαζί με τον Τσαλμπούρη, που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα υπολογίζεται για την 12άδα, οι παίκτες της ΑΕΚ είναι ήδη 12 και απομένει η προσθήκη του ξένου σούτινγκ γκαρντ (σ.σ. εφόσον πάντα φύγει ο Χέρστον) και του Έλληνα σέντερ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X