Χειρουργήθηκαν Κουμαραδέλης και Γιαννόπουλος

Χειρουργήθηκαν Κουμαραδέλης και Γιαννόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασαν σήμερα το πρωί οι δύο παίκτες της ΑΕΚ, Μανώλης Κουμαραδέλης και Τζημάς Γιαννόπουλος.

Οι δύο τους είχαν τραυματιστεί σοβαρά πριν το τέλος της φετινής περιόδου και σήμερα χειρουργήθηκαν από τον γιατρό, Δημήτρη Τσούκα στο Mediterraneo Νοσοκομείο.

Ο Κουμαραδέλης υποβλήθηκε σε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού ενώ ο Γιαννόπουλος είχε υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου. Ο κ. Τσούκας πρόσφερε για μια ακόμη φορά αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ΑΕΚ με τους δύο αθλητές να τον ευχαριστούν ιδιαίτερα. Ο Κουμαραδέλης λίγη ώρα μετά την επέμβαση του σχολίασε στο enwsi.gr: «Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Τσούκα και το mediterraneo νοσοκομείο για την υπέροχη φροντίδα και φιλοξενία αλλά και την διοίκηση της ΑΕΚ που μας κάλυψε όλα τα έξοδα. Μόνο ΑΕΚ».

Ενώ το δικό του «ευχαριστώ» είπε και ο Τζημάς Γιαννόπουλος σχολιάζοντας: «Ευχαριστώ και εγώ από την μεριά μου τον κ. Τσούκα για την πολύτιμη βοήθεια του και το mediterraneo νοσοκομείο. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και πλέον μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή μας στα γήπεδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X