Πέρρος στο enwsi.gr: «Πολύ δυνατό τεστ με Διομήδη» (VIDEO)

Πέρρος στο enwsi.gr: «Πολύ δυνατό τεστ με Διομήδη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «παρών» στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος έδωσε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Γιώργος Πέρρος.

Ο παίκτης της «Ένωσης» βραβεύτηκε ως ο καλύτερος πλέι μέικερ της σεζόν που πέρασε, ενώ  μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την πρεμιέρα στο πλαίσιο της οποίας η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Διομήδη.

«Πρώτο ματς με το Διομήδη. Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για την πρώτη αγωνιστική για  εμάς, είναι και εκτός έδρας. Είναι και ο Διομήδης φιναλίστ του πρωταθλήματος και είναι μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη, που διατηρεί τον ίδιο κορμό. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, θα ξεκινήσουμε, την προετοιμασία μας τα φιλικά μας, να ανασυνταχθούμε λίγο. Έχουμε καινούργια πρόσωπα, καινούργιο προπονητή. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος και να είμαστε εμείς. Παρότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα ελπίζω να τα πάμε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Πέρρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X