Οι δυσκολίες των γκρουπ του Eurocup

Έκανε το... διαφορετικό η «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Συνολικά 24 ομάδες θα λάβουν μέρος στο νέο Eurocup και φυσικά ανάμεσα σε αυτές, βρίσκεται και η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας, η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ δυνατές ομάδες, σε κάθε περίπτωση και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς, κοιτώντας τα γκρουπ δυναμικότητας. Ειδικά στο πρώτο γκρουπ, δεσπόζουν ομάδες όπως οι Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χίμκ και Μάλαγα, με τη Νίζνι να μοιάζει η πιο βατή περίπτωση.

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, η Βαλένθια και η Γκραν Κανάρια είναι σίγουρα πολύ δυνατές, ενώ πάντα ισχυρές είναι οι γερμανικές ομάδες. Στο τρίτο γκρουπ, υπάρχει δύο μεσαίες ισπανικές ομάδες (Μπιλμπάο και Μούρθια), ενώ υπάρχουν και από την Αδριατική, η Τσεντεβίτα και η πιο καλή περίπτωση, που μοιάζει να είναι η Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Στο τέταρτο γκρουπ, υπάρχει η Χάποελ Ιερουσαλήμ, που έπαιξε και πέρυσι με την ΑΕΚ, ενώ οι υπόλοιπες είναι αξιόμαχες ομάδες, αλλά δεν… τρομάζουν. Στο πέμπτο γκρουπ, η «Ένωση» αποφεύγει τις Ζενίτ, Καντού και Ουλμ. Όσο για το έκτο γκρουπ, οι Μπουντούτσνοστ και Παρτιζάν διαθέτουν δυνατές έδρες, ενώ οι ιταλικές ομάδες, είναι πάντα ανταγωνιστικές.

Θυμίζουμε ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (07/07-14:15) στη Βαρκελώνη και τα γκρουπ δυναμικότητας, αναλυτικά έχουν ως εξής:

Α’ ΓΚΡΟΥΠ: Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χίμκι, Νίζνι Νόβγκοροντ, Ουνικάχα Μάλαγα.

Β’ ΓΚΡΟΥΠ: Βαλένθια, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου, Γκραν Κανάρια.

Γ’ ΓΚΡΟΥΠ: Τσεντεβίτα, Μπιλμπάο, Μούρθια, Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Δ’ ΓΚΡΟΥΠ: Χάποελ Ιερουσαλήμ, Λιέτουβος Ρίτας, Ντιναμό Σάσαρι, Ζιελόνα Γκόρα.

Ε’ ΓΚΡΟΥΠ: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Καντού, ΑΕΚ, Ουλμ.

ΣΤ’ ΓΚΡΟΥΠ: Μπουντούτσνοστ, Παρτιζάν, Τρέντο, Ρέτζιο Εμίλια.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X