Σταθερή, αλλά με βήματα... προόδου

Γερή... κόντρα με την ΤΣΣΚΑ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει την θέση της εδώ και καιρό, όσον αφορά την ευρωπαϊκή συμμετοχή της την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το Eurocup θα είναι η διοργάνωση που θα φιλοξενήσει την Βασίλισσα, η οποία έμαθε την Δευτέρα (04/07) το γκρουπ δυναμικότητας στο οποίο θα βρίσκεται στην κλήρωση της Βαρκελώνης.

Η Ένωση, λοιπόν, θα βρίσκεται στο πέμπτο και προτελευταίο γκρουπ δυναμικότητας. Αυτό συνέβη και την σεζόν 2015-16, στη μεγάλη επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μόνο που αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Η διάθεση, από πλευράς διοίκησης, να αλλάξει επίπεδο η ομάδα είναι εμφανής και οι κινήσεις που έχουν γίνει ως ώρας περιστρέφονται γύρω από αυτή την κατάσταση. Επιπλέον, η ΑΕΚ έχει έναν χρόνο ευρωπαϊκής εμπειρίας στην «πλάτη» της, που σημαίνει πως στο Eurocup της νέας σεζόν πάει… ψαρωμένη και έτοιμη για το βήμα παραπάνω, που σε πρώτη φάση είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς βρίσκεται στο πέμπτο γκρουπ δυναμικότητας, όπως και πέρυσι, όμως έχει κάνει τόσα βήματα προόδου, ώστε να μπορεί να κάνει το -πολυπόθητο- βήμα παραπάνω και να επιτύχει μια ευρωπαϊκή διάκριση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X