«Σαρώνει» την αγορά, παίρνει τους καλύτερους

Μικρογραφία των μικρών Εθνικών ομάδων!
Photo Credits: INTIME

Τα τελευταία δύο χρόνια η ΑΕΚ έχει κάνει… στροφή -με πολύ μεθοδικά βήματα- προς τους νέους ταλαντούχους και άκρως εξελίξιμους παίκτες. Στόχος είναι να φέρει στις τάξεις τους μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να «χτιστεί» γύρω τους η Ένωση της επόμενης δεκαετίας, σε γερά… θεμέλια, με μια ομάδα που θα ξέρει πολύ καλά τι εστί Ένωση και θα παλεύει για τίτλους και διακρίσεις.

Οι πρώτες κινήσεις ήταν άκρως εντυπωσιακές. Μωραϊτης, Τσαλμπούρης, Άτιτς, Καμαριανός ήταν τα πρώτα… χτυπήματα, τα οποία φανέρωσαν τις προθέσεις της Βασίλισσας. Η συνέχεια αυτό το καλοκαίρι ήταν εξίσου δυνατή, με παίκτες που έχουν όλες τις προδιαγραφές να σταθούν σε υψηλό επίπεδο και να προσφέρουν πράγματα στην ομάδα. Χατζηδάκης, Σκουλίδας, Γκουαλτιέρι είναι οι… newcomers, και ήδη οι Ακαδημίες της Βασίλισσας έχουν ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ενόψει της νέας σεζόν.

Το τμήμα σκάουτινγκ της Βασίλισσας, στο οποίο υπεύθυνος είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα, «χτενίζει» την αγορά για τις καλύτερες δυνατές κινήσεις και ήδη έχει δείξει τις δυνατότητές του. Η ΑΕΚ έχει φέρει μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στους κόλπους της και συνεχίζει ως προς αυτή την κατεύθυνση. Εν ολίγοις, η Βασίλισσα «σαρώνει» στις μικρές ηλικίες, προσθέτοντας στις τάξεις της παίκτες που με την ανάλογη καθοδήγηση θα είναι ικανοί να γράψουν χρυσές σελίδες στο βιβλίο της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X