ΟΑΚΑ και για έδρα

«Καθάρισαν» οι «μάγκες», 30-23 τον Φοίβο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από προπονήσεις η ΑΕΚ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την αίθουσα «Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ και σαν έδρα

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει ζητήσει την αίθουσα «Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ προκειμένου να πραγματοποιούνται εκεί οι προπονήσεις της ομάδας. Παράλληλα, υπάρχει και η σκέψη οι «κιτρινόμαυροι» να χρησιμοποιούν την αίθουσα του Ολυμπιακού Σταδίου και ως έδρα, δηλαδή να δίνουν εκεί τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Η χωρητικότητα της αίθουσας είναι ικανοποιητική, αφού μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 1.000 άτομα, ενώ σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η συμφωνία με το ΟΑΚΑ, τότε η «Ένωση» θα  διαμορφώσει κατάλληλα την αίθουσα, ώστε να μπορεί να προπονείται και να αγωνίζεται εκεί.

Η ΑΕΚ τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο Κλειστό του Βύρωνα και σίγουρα η «μετακόμιση» στο ΟΑΚΑ θα αποτελέσει μία πιο ικανοποιητική λύση. Φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 θα συμμετέχει-μετά από ένα χρόνο απουσίας- η Αναγέννηση Βύρωνα, γεγονός που δεν θα επηρεάσει τον «Δικέφαλο» αν επιτευχθεί η συμφωνία με το Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με τους ανθρώπους της Αναγέννησης για τις ώρες των προπονήσεων.

Παράλληλα, το ΟΑΚΑ αναμένεται να αποτελέσει και την έδρα των γραφείων της Ερασιτεχνικής και έτσι οι άνθρωποι της διοίκησης θα μπορούν να είναι κοντά στο τμήμα του χάντμπολ.

Τέλος, αν η αίθουσα «Κασιμάτης» αποτελέσει το νέο… σπίτι του χάντμπολ, η ΑΕΚ θα επιδιώξει οι αγώνες των «κιτρινόμαυρων» να διεξάγονται την ίδια μέρα πριν ή μετά από τα ματς του ποδοσφαίρου, ώστε οι φίλαθλοι να μπορούν να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και να μην χρειάζεται να κάνουν επιπλέον δρομολόγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X