«Δυνατές σχέσεις Μάντσεστερ Σίτι και ΑΕΚ»

«Δυνατές σχέσεις Μάντσεστερ Σίτι και ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις σχέσεις που έχει αναπτύξει η ΑΕΚ με τη Μάντσεστερ Σίτι, εξαιτίας του δανεισμού του Ζουκουλίνι, γίνεται αναφορά στην ιστοσελίδα goal.com. Αφορμή αυτήν τη φορά στάθηκε η μεταγραφή του 25χρονου Αυστραλού διεθνή μέσου Άαρον Μόουι. Ο εν λόγω παίκτης αποκτήθηκε από τη Μέλμπουρν Σίτι, στην οποία προπονητής είναι ο Ποσκέτογλου, ωστόσο δύσκολα θα βρει θέση στους «Πολίτες».

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά πως η Σίτι, έχοντας συνεργαστεί κατά το παρελθόν με ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Σέλτικ, η Γαλατάσαραϊ και η Αϊντχόφεν, θα μπορούσε να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Να σημειώσουμε πως ο παίκτης είναι διεθνής με τα «Καγκουρό» και τη σεζόν που μας πέρασε είχε 26 επίσημες συμμετοχές και 11 τέρματα. Επίσης, έχει ολλανδικές ρίζες, ενώ έχει πάρει και κατά το παρελθόν γεύση από Ευρώπη έχοντας αγωνιστεί στις ακαδημίες της αγγλικής Μπόλτον και στην σκωτσέζικη Σεντ Μίρεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X