Δύσκολο να δουλέψεις με τέτοιες ελλείψεις

Δύσκολο να δουλέψεις με τέτοιες ελλείψεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η άφιξη της ΑΕΚ στην Πολωνία ουσιαστικά σηματοδοτεί το “χτίσιμο” της ομάδας που θα δούμε τη επόμενη σεζόν. Ή μάλλον για να μην το πηγαίνουμε και πολύ μακριά, της ομάδας που θα κληθεί στα τέλη Ιούλιου με αρχές Αυγούστου να πετύχει τον πρώτο και βασικό της στόχο. Την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα ο Τιμούρ Κετσπάγια να έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατόν περισσότερα απ’ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Φέτος μάλιστα δεν μιλάμε απλά για …κάποιες προσθήκες στο ρόστερ, οι οποίες πάντα είναι χρήσιμες για να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της. Μιλάμε για απαραίτητες κινήσεις, χωρίς τις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα (τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο μέχρι στιγμής) ότι υπάρχουν ελλείψεις σε συγκεκριμένες θέσεις.

Συμφωνώ ότι κάποιες απ’ αυτές καλύφθηκαν με την απόκτηση των Βασίλη Μπάρκα και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αλλά εννοείται ότι δεν αρκούν. Σε ότι αφορά στον Τάσο Μπακασέτα, η θέση που αγωνίζεται δεν αποτελούσε προτεραιότητα για την ΑΕΚ, από τη στιγμή άλλωστε που υπάρχει στο ρόστερ ο Πέτρος Μάνταλος. Εννοείται πως αυτό δε σημαίνει ότι ο Μπακασέτας δεν μπορεί να βρει θέση στην ομάδα. Ίσα – ίσα με τις δεδομένες ικανότητές του φαίνεται αποφασισμένος να “χτυπήσει” την …πόρτα της ενδεκάδας. Το αν θα τα καταφέρει, είτε στη θέση του Μάνταλου είτε στα άκρα, αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Αυτό όμως που επείγει δεν είναι να βρεθεί η θέση του Μπακασέτα, αλλά να ενισχυθεί η ομάδα σε καίριες θέσεις όπως είναι αυτές του επιθετικού, του αριστερού μπακ και του δεξιού εξτρέμ. Σκεφτείτε μόνο ότι για τη γραμμή κρούσης υπάρχει ο Αραβίδης και ο Πέκχαρτ. Δηλαδή με βάση τα όσα είδαμε πέρυσι, ο Κετσπάγια ως βασική επιλογή έχει μόνο τον Έλληνα διεθνή. Στο αριστερό άκρο της άμυνας η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Σε ποιους μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής της ΑΕΚ; Στον Ντίντακ και στον …Ντίντακ. Μόνο σε έναν δηλαδή, αφού ως τώρα ούτε ο Κωνσταντίνος Μανωλάς έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Στο δεξί άκρο της επιθετικής τριάδας οι επιλογές είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας και ο Μιχάλης Μπακάκης ως πιο προωθημένος του Γκάλο. Δηλαδή …κανονικός εξτρέμ είναι μόνο ο Πλατέλλας.

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους η ΑΕΚ πρέπει να …τρέξει αυτές τις μέρες και να εντάξει στην ομάδα τρεις παίκτες στις παραπάνω θέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε χρειάζονται κι άλλες προσθήκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X