Έκανε «κλικ» στον Γιούρι, ανέλαβε... δράση ο Αγγελόπουλος

Έκανε «κλικ» στον Γιούρι, ανέλαβε... δράση ο Αγγελόπουλος
Photo Credits: INTIME

Έμοιαζε με τυπική διαδικασία, όμως κράτησε αρκετές μέρες, παρατείνοντας την αγωνία. Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει τη… χρυσή τομή με την Σαραγόσα και να «σπάσει» το συμβόλαιο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Πλέον, όμως θα φορά τα κιτρινόμαυρα μέχρι το 2020, σε μια κίνηση… ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Καλά όλα αυτά, όμως, τι ήταν αυτό που οδήγησε τους ανθρώπους της Ένωσης στο να «σπάσουν» το συμβόλαιο του 22χρονου γκαρντ με την ισπανική ομάδα; Οι διαδικασίες «έτρεξαν» λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Τότε, που ο Γιούρι Ζντοβτς εισηγήθηκε στον Μάκη Αγγελόπουλο την απόκτηση του ταλαντούχου άσου, γνωρίζοντας, παράλληλα, πως υπάρχει σχετικό buy out από τους Ισπανούς. Αυτή ήταν η καλύτερη… πάσα, ώστε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να «τρέξει» την μεταγραφή του πρώην παίκτη του Κολοσσού Ρόδου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ΑΕΚ και «Λάρυ» συμφώνησαν σε χρόνο… dt, με τον παίκτη να είναι πολύ θετικός στην… κιτρινόμαυρη προοπτική.

Έτσι, λοιπόν, με συντονισμένες κινήσεις από την διοίκηση της ομάδας, η Ένωση έβαλε στη… μηχανή της έναν άκρως ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος είναι σε θέση να προσφέρει και άμεσα σε υψηλό επίπεδο!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X