Ευρώπη ερχόμαστε...

Γερή... κόντρα με την ΤΣΣΚΑ
Photo Credits: INTIME

Σήμερα διεξάγεται συνεδρίαση στη Βαρκελώνη, που αφορά κυρίως την Ευρωλίγκα, αλλά τέθηκαν επί τάπητος και θέματα που έχουν σχέση με το Eurocup.

Όπως έγινε γνωστό, μέσω σχετικής δημοσίευσης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, η κλήρωση του Eurocup, όπου θα συμμετάσχει η ΑΕΚ, θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου, δηλαδή σε λίγες μέρες. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Στις 7 Ιουλίου θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση των μετόχων του Eurocup, στην οποία θα συμμετάσχουν και τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, μέσα από την οποία θα οριστικοποιηθούν τα πλάνα για την ερχόμενη σεζόν. Αργότερα την ίδια ημέρα θα γίνει η κλήρωση της Euroleague και θα προκύψουν οι όμιλοι της regular season».

Επίσης, θα υπάρξουν συναντήσεις των διευθυντών μάρκετινγκ, επικοινωνίας και των υπεύθυνων εισιτηρίων όλων των ομάδων, λίγες μέρες νωρίτερα. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Στις 5 Ιουλίου άνθρωποι από τα τμήματα μάρκετινγκ των ομάδων θα κληθούν να μοιραστούν τις ιδέες τους με στόχο την αύξηση των φιλάθλων και την προώθηση του προϊόντος σε όλη την Ευρώπη. Την επόμενη ημέρα στο… τραπέζι θα βρεθούν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των ομάδων, οι οποίοι θα μιλήσουν για τους τρόπους που μπορούν να υπάρξουν προκειμένου τα τεκταινόμενα της διοργάνωσης να έχουν ακόμα περισσότερους αποδέκτες».

Είναι σαφές ότι η ΑΕΚ μπαίνει δυναμικά στο Eurocup της νέας σεζόν, έχοντας επιλέξει την συγκεκριμένη διοργάνωση και εμμένει στην άποψή της, παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από την ΕΟΚ. Πέρυσι, είχε επιστρέψει στην Ευρώπη και φέτος, είναι έτοιμη να μπει για τα… καλά, με στόχο την επιστροφή στις κορυφαίες θέσεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X