«Κλείνει» το ρόστερ χωρίς βιαστικές κινήσεις

Αναζητώντας το... 101%
Photo Credits: INTIME

Το ρόστερ της νέας σεζόν έχει συμπληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, για την ΑΕΚ. Η Ένωση έχει καλύψει όλες τις πολύ μεγάλες ανάγκες της, ως έμψυχο δυναμικό, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη θέση του πλέι μέικερ, όπου ανέθεσε τα… κλειδιά στους Νίκολα Ιβάνοβιτς και Μάικλ Ντίξον. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν δύο ακόμα θέσεις… κενές, οι οποίες αναμένεται να «συμπληρωθούν», ώστε το ρόστερ να πάρει την τελική μορφή του.

Οι θέσεις αυτές είναι του βασικού σούτινγκ γκαρντ (η θέση «2» για την ακρίβεια) και ο τρίτος ψηλός που θα αγωνίζεται στη θέση »5». Ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες κινήσεις, ιδίως αναφορικά με τον σέντερ που θα «συμπληρώσει» τους Μαυροκεφαλίδη και Όουενς, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το… χειροπιαστό. Και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Ένωση τον σχεδιασμό της το φετινό καλοκαίρι.

Έχοντας, λοιπόν, συμπληρωθεί το 85% του νέου ρόστερ, στην Ένωση δεν βιάζονται για να συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό τηε νέας σεζόν. Ο Γιούρι Ζντοβτς και ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν έχουν καμία πρόθεση να πάρουν παίκτη που δεν θα… κολλάει με την φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Σλοβένος και για το λόγο αυτό οι τελευταίες… πινελιές του ρόστερ θα είναι πολύ προσεκτικές. Είναι δεδομένο, άλλωστε, πως η Βασίλισσα θα «χτυπήσει» παίκτες από το… πάνω ράφι, ώστε να υπάρχει ποιότητα -και πληρότητα- σε όλες τις γραμμές, κάτι που αποτελεί στόχο όλων εντός ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X