«Έτοιμος για ντεμπούτο στο Eurocup ο Ντίξον»

Τρεις επιλογές για τον άσο της "Βασίλισσας"
Photo Credits: INTIME

Όπως είναι φυσικό, η απόκτηση του Μάικλ Ντίξον από την ΑΕΚ, έγινε πρώτο θέμα και στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup.

Στο σχετικό δημοσίευμα, αναφέρεται ότι η «Βασίλισσα» απέκτησε έναν παίκτη με μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα, υπογραμμίζοντας ότι είναι πλέον έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του, με τους «κιτρινόμαυρους» στο Eurocup.

Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ βελτίωσε την περιφέρεια της, αποκτώντας τον σκόρερ γκαρντ, Μάικλ Ντίξον, με συμβόλαιο ενός έτους. Η ΑΕΚ διατηρεί την οψιόν για να ανανεώσει το συμβόλαιο, μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-18. Ο Ντίξον (1.86μ., 25 ετών), έρχεται από τη Νίμπουρκ, όπου είχε μέσο όρο 14,4 πόντους, με 88,1% στις βολές και 4,6 ασίστ σε 31 συμμετοχές στη VTB League την σεζόν που πέρασε. Είχε παρόμοιους αριθμούς στο τσεχικό πρωτάθλημα, με μέσο όρο 14,5 πόντους και 4,7 ασίστ σε 19 αγώνες, οδηγώντας την ομάδα του, στον τίτλο.

Ο Ντίξον ξεκίνησε την καριέρα του, στην Τζουκίγια Αλίτους και μετά πήγε σε μια άλλη λιθουανική ομάδα, την Πιένο Ζβάιγκτζες Πασβάλις, προτού πάει στη Νίμπουρκ. Πριν από αυτό, βοήθησε το κολέγιο του Μίζουρι, στην κατάκτηση του τίτλου της Big 12 το 2012. Ο Ντίξον είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στο Eurocup της νέας σεζόν».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X