«Ο Λαΐφης είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα»

«Ο Λαΐφης είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης αποτελεί τον «εκλεκτό» του Τιμούρ Κετσπάγια από την αγορά της Κύπρου, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να εκτιμά πολύ τις δυνατότητες του 23χρονου πολυσύνθετου άσου της Ανόρθωσης και να τον θέλει στην Ένωση. Θεωρώντας πως μπορεί να αποτελέσει παίκτη-«κλειδί» στην ΑΕΚ που δημιουργεί, βοηθώντας τόσο στο κέντρο, όσο και στην άμυνα.

Το enwsi.gr επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κυριάκου, που εργάζεται στον «Φιλελεύθερο» και ασχολείται χρόνια με το ποδόσφαιρο της χώρας, προκειμένου να… αντλήσει πληροφορίες για τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ. Όπως μας είπε ο Γιώργος Κυριάκου, ο Λαΐφης θεωρείται από όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της χώρας, ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει τη δεδομένη στιγμή το κυπριακό ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντάς μας πως είναι έτοιμος για να κάνει το μεγάλο βήμα.

«Ο Λαΐφης είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο ταλέντο, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κάνει γεμάτες χρονιές, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του. Είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κάνει τη διαφορά ακόμα και σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ», μας είπε αρχικά.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Κυριάκου στάθηκε κυρίως στην πληθωρική του παρουσία στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ τον παρομοίασε σε σωματοδομή, με τον… Κώστα Μανωλά. «Είναι ένας παίκτης που γεμίζει το κέντρο με την παρουσία του. Μπορώ να πω πως παίζει με ένα… αρχοντικό στιλ! Εκεί είναι το δυνατό του σημείο, στο κέντρο. Μπορεί να αγωνιστεί επίσης στόπερ ή αριστερό μπακ, όμως αποδίδει καλύτερα στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Είναι πολύ δυνατός, αλτικός, βρίσκει δίχτυα και σε στιλ μου θυμίζει κάπως τον Κώστα Μανωλά», μας είπε ο Γιώργος Κυριάκου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X