Πρώτη συγκέντρωση για την Άρση Βαρών της ΑΕΚ

Σε σεμινάριο στην Κέρκυρα ο Τραστόγιαννος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών της άρσης βαρών της ΑΕΚ.

Όπως ενημέρωσε ο προπονητής της «Ένωσης», Χρόνης Τραστόγιαννος στην πρώτη συγκέντρωση θα οριστούν οι ώρες προπόνησης και το πρόγραμμα, ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως το τμήμα άρσης βαρών της ΑΕΚ έχει αναλάβει την ανακαίνιση της ολυμπιακής αίθουσας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Ο Χρόνης Τραστόγιαννος έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Σας ανακοινώνω ως προπονητής της Α.Ε.Κ επίσημα, ότι την Τρίτη 21/6/2016, στις 6 το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, το τμήμα Άρσης Βαρών της ΑΕΚ, θα κάνει την πρώτη μάζωξη με τους πρώτους αθλητές στον νέο μας χώρο προπόνησης.

Θα ορίσουμε ώρες προπόνησης και πρόγραμμα, λόγω πολλών συμμετοχών από αθλητές. Στη συνέχεια, ως φόρο τιμής στην ΕΟΑΒ, το τμήμα μας έχει αγοράσει κλιματισμό και υλικά ανακαίνισης για την ολυμπιακή αίθουσα της ΕΟΑΒ. Οι εργασίες θα γίνονται πρωινά και Σάββατο μετά την προπόνηση και θα διαρκέσουν 10 ήμερες χωρίς να διακόψουμε την προπόνηση μας. Στο ΟΑΚΑ δεν θα είμαστε για πάντα διότι θα πάμε σε χώρο δικό μας 500 τετραγωνικών. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους στηρίζουν ηθικά και υλικά την προσπάθειά μας και επίσης το Δ.Σ. και τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας για την άψογη συνεργασία όλους αυτούς τους μήνες, καθώς επίσης και όσους συλλόγους, εφόρους και προπονητές μας στήριζαν ηθικά κατά την ίδρυση μας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον έφορό μας, Νικόλαο Καραμπουρνιώτη που έτρεχε για μήνες ώστε να πραγματοποιηθεί το όραμά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X