Με υπομονή οι επόμενες μεταγραφές

Η 3η θέση και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
Photo Credits: INTIME

Δύο παίκτες έχουν ήδη αποκτήσει και επίσημα στα μέσα του Ιουνίου, η ΑΕΚ, αφού έχει επιτευχθεί πλήρης συμφωνία με τους Τζαουάντ Ουίλιαμς και Νίκολα Ιβάνοβιτς.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή για την «Ένωση», αφού ακολουθούν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που υπάρχει συμφωνία και με τη Σαραγόσα, ή αυτή του Κώστα Βασιλειάδη, που είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή του Μάικλ Ντίξον και του Τζος Όουενς, που εξετάζονται τις τελευταίες μέρες και γενικά επικρατεί μια σχετκή κινητικότητα στην ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, ο στόχος είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές για να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν, στον ιδανικό βαθμό.

Αυτό είναι κάτι που προϋποθέτει να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις, αλλά ουσιαστικές. Ο Γιούρι Ζντοβτς εξετάζει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια όλες τις προοπτικές που υπάρχουν για κάθε θέση που χρειάζεται ενίσχυση. Η χημεία της ομάδας είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και ο Σλοβένος θέλει οι παίκτες που θα αποκτηθούν, να ταιριάζουν μεταξύ τους, για να βγει το σωστό αποτέλεσμα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X