Φάκελος: Βλάντο Γιάνκοβιτς

Φάκελος: Βλάντο Γιάνκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Το όνομα που προέκυψε -εσχάτως- στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ είναι αυτό του Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο 26χρονος διεθνής φόργουορντ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι ελεύθερος στην αγορά, ώστε να αναζητήσει το επόμενο -καλό- συμβόλαιο για την καριέρα του.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωσή του, με διακριτικότητα. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Βασίλισσα, ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της, καθώς οι Μάκης Αγγελόπουλος και Γιούρι Ζντοβτς θέλουν να έχουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας παίκτες με κίνητρα, που θα είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα και να δώσουν το κάτι παραπάνω που απαιτείται, ώστε η Ένωση να φτάσει σε… υπερβάσεις.

Μόνο που η περίπτωση του 26χρονου άσου έχει τις δυσκολίες της και έχει άμεση εξάρτηση από την περίπτωση του Μάικ Μπράμου. Ο Μπράμος είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Ένωση, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση ώστε να τον κάνουν δικό τους. Εφόσον ο Μπράμος «ντυθεί» στα πράσινα, τότε… ανοίγει ο δρόμος για τον Γιάνκοβιτς, ο οποίος θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παράλληλα, πέραν του οποιουδήποτε ενδιαφέροντος από άλλη ομάδα, ο διεθνής φόργουορντ περιμένει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και εάν γίνει η οποιαδήποτε κρούση για νέο συμβόλαιο.

Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει κάτι… χειροπιαστό, από πλευράς ΑΕΚ, η οποία παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο μεταγραφικό παζάρι, όσον αφορά και την περίπτωση του πρώην παίκτη του Πανιωνίου.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X