Έτοιμη στην προετοιμασία

Αναζητώντας το... 101%
Photo Credits: INTIME

Η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και αυτό έχει γίνει αντιληπτό για τα καλά εντός ΑΕΚ. Η Ένωση έχει κάνει ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Το βήμα παραπάνω στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και η καλή πορεία στο Eurocup, με σκοπό η ομάδα να δείξει πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.

Ο Γιούρι Ζντοβτς, μαζί με τον Μάκη Αγγελόπουλο έχουν σηκώσει… μανίκια αναλύοντας κάθε παίκτη που έχει προταθεί , ενώ έχουν γίνει και οι απαιτούμενες εισηγήσεις, με σκοπό να δυναμώσει το ρόστερ και να είναι καλύτερο σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αυτό που θέλουν άπαντες εντός ΑΕΚ, πάντως, είναι να συμπληρωθεί το ρόστερ το συντομότερο δυνατό. Το ιδανικό βεβαίως θα είναι η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης στην προετοιμασία, ώστε ο Γιούρι Ζντοβτς να δουλέψει απερίσπαστος και να περάσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την φιλοσοφία του. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι… καυτές, σε όλα τα μέτωπα, για την Βασίλισσα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X