Ο ρόλος του Λουκά στην υπόθεση Βασιλειάδη

Ο ρόλος του Λουκά στην υπόθεση Βασιλειάδη
Photo Credits: INTIME

Φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και κάποιες φορές μάλιστα και συμπαίκτες! Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Κώστας Βασιλειάδης έχουν μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία ξεπερνά τα στενά όρια των τεσσάρων γραμμών του παρκέ και έχει προεκτάσεις. Οι δύο διεθνείς έχουν στενές φιλικές σχέσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στα μικρά κλιμάκια των Εθνικών ομάδων, αλλά και στην Εθνική ανδρών. Παράλληλα, το ξεπέταγμά τους τους έγινε στον ΠΑΟΚ, την ίδια περίοδο. Μέσα σ’ όλα, έχουν ξαναπαίξει συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό, τη σεζόν 2007-08. Είτε σαν συμπαίκτες, είτε σαν αντίπαλοι, όμως, η φιλία τους δεν χάλασε σε καμία στιγμή της καριέρας τους.

Πλέον, ο «Βάσκος» ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, το οποίο φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ. Οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενώ όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, για την έκβαση της μεταγραφής, εφόσον υπάρξει κουβέντα ανάμεσα σε Βασιλειάδη και Μαυροκεφαλίδη. Τότε, η υπόθεση θα πάρει -για τα καλά- τον δρόμο της…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X