Το... παλιό φλερτ με Βασιλειάδη

Το... παλιό φλερτ με Βασιλειάδη
Photo Credits: INTIME

Η περίπτωση του Κώστα Βασιλειάδη μόνο καινούργια δεν είναι στην καθημερινότητα της ΑΕΚ. Αυτό διότι ο Έλληνας φόργουορντ είναι από τους μεγάλους -μεταγραφικούς- πόθους του Μάκη Αγγελόπουλου τα τελευταία χρόνια, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να χειρίζεται, σε μεγάλο βαθμό, την υπόθεσή του.

Η πρώτη κουβέντα, μάλιστα, είχε γίνει την περσινή σεζόν. Όταν αποχώρησε από την Μάλαγα, στην οποία αγωνιζόταν και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η ΑΕΚ είχε μπει δυναμικά για την απόκτησή του. Τίποτα, όμως, δεν προχώρησε, καθώς ο Ντράγκαν Σάκοτα επιθυμούσε διαφορετική λύση για τη θέση «3», έχοντας στο μυαλό του έναν παίκτη με πιο αμυντικογενή χαρακτηριστικά από τον «Βάσκο».

Έτσι, λοιπόν, ο Βασιλειάδης κατέληξε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ στο φίνις της αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα της Ομπραντόιρο.

Πλέον, οι συνθήκες μοιάζουν -και είναι- καλύτερες από ποτέ για να γίνει το deal, καθώς τόσο ο Αγγελόπουλος, όσο και ο Γιούρι Ζντοβτς θέλουν να ντύσουν τον Βασιλειάδη στα κιτρινόμαυρα, με σκοπό να ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο του ρόστερ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X